Познатата актерка мораше за еден ден да одбере венчаница

Некои невести имаат и по 12 месеци да ја одберат вистинската венчаница но не и актерката Денис Ричардс.

Само два дена откако објавија дека се верени актерката Ричардс и нејзиниот партнер Арон Фиперс направија свадбена церемонија во Малибу.

На Денис и биле оставени само 24 ч. за да ја одбере венчаницата, а дизајнерот Марк Зунино бил одговрен за нејзиниот совршен изглед.

24ч. да направам венчаница,нема проблем рекол Марк. Прекрасен мини фустан со цветни апликации кои навистина делува заѓеметувачки…Честитки