Прекрасната нова колекција на венчаници за која сите зборуваат!

Еве ја Прекрасната нова колекција на која сите ќе зборуваат!

2019 Галија Лахав Couture Bridal Collection

Сезона по сезона, куќата на Галија Лахав нè зачудува со своите прекрасни креации кои се богати со гламур, софистицираност и романса.

За есенската колекција на модната колекција “Алегриа” од 2019 година, ние сме  транспортирани до царството каде што романтичната латинска култура и регионалниот сјај на Португалија.

Подгответе се за спектакуларен визуелен празник!