Прекрасната тв презентерка Татјана Стојановска се омажи со нејзиниот избраник Михаил

Прекрасната презентерка на Канал5 тв. се омажи со долгогодишниот партнер, бизнисменот Михаил Китановски. Како што порано информиравме, Михаил ја побара за сопруга уште пред 10 години, но свадбата се случи сега. Во пријатна интимна атмосфера на х.Александар Палас тие го кажаа своето Да. Татјана од својот прв брак со пејачот Благоја Груевски го имаат синот Матеј. Честитки Татјана и Михаил имајте долг и успешен брак исполнет со љубов и разбирање.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *