Провокативно и секси Бојана во креација на “Atelier Sonya”

Бојана Нушкова на саем за венчавки во креација на ателиер Сониа

Бојана Нушкова ги собра сите воздишки на саемот за венчавки. Креаторката Соња Грозданова од “Atelier Sonya” со своите креации беше вистинско освежување на саемот и беше прв избор на многуте идни невести. Еве и зошто…