Проновиас со нова колекција венчаници-Земете длабоко здив

Спектакуларни венчаници за следната пролет ни доаѓаат од Барселона-Проновиас. Совршени и прилагодени за секаков тип на жена. Можеби нивната најубава колекција досега. Инспирацијата доаѓа на саемот за венчавки 2019 крајот на февруар во Скопје.