Романса и Гламур во колекција Хавана

Денес, ние сме за малку романса … и многу гламур. Лоренцо Роси со извонредната “Хавана” невестинска кампања комплетно не фасцинира. Апсолутно неверојатна колекција за ваша инспирација.