Свадба која ќе се помни за навек!!!

Дупло помножено со дупло=огромна среќа. Ретко се случува но еве и тоа не снајде, свадба на двајца близнаци со две близнакињи.

Ова се браќата близнаци Џош и Џереми Сајлерс кои им предложија брак на идентичните сестри близначки Бретања и Бријана Дин на 2-ри февруари (или 2.2), а се венчаа на заедничка церемонија во 2018. година.

Церемонијата била на тема „Два пати во животот“, со свештеници кои исто така биле идентични близнаци. Е ова е вистинска среќа.