Свадба на неделата! Ана и Александар

Совршени во љубовта! Ана и Александар се најсвадбен пар за оваа недела.

Еве ја нивната приказна….

Ние и двајцата сме програмери, всушност така и се запознавме, преку работата. Заедно живееме веќе две години, и Александар одлучи да ме запроси во Рим на 14 февруари, денот на вљубените. Сега се спремаме за меден месец ќе одиме во Занзибар, Африка.

Совршените фотографии се дело на незаменливиот Панајоти Шапкаров