Свадба на неделата, Елена и Тирче

Прекрасни љубовни приказни не се случуваат само на филмското платно, туку и во секојдневниот живот на обичните луѓе. Доказ за тоа е и оваа љубов на Елена и Тирче започната пред 10 години, а неодомна крунисана со брак. Како вистинка принцеза од бајките Елена носеше креација од сестрите Atelier by Sonja & Marija.Рачно изработена венчаница која го отсликуваше нејзиниот стил и карактер. Нашите познати дизајнерки, сестрите Соња и Марија ќе бидат дел од 11тиот Саем за венчавки каде ќе ја покажат новата колекција на венчаници и свечени тоалети.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *