Свадба на неделата Симона и Драган како филмски ѕвезди

Прекрасната стјуардеса Симона и нејзиниот избраник Драган се наш избор за свадба на неделата.

Фантастичните фотографии и видео кое се дело на едни од најдобрите светски свадбени кинематографи Баба 3д Студио не внесуваат во вистински филм каде мистиката на минатото се допира со совршената љубов.

Професионален пристап со креативност за фотографија како филмска ѕвезда.

Снимено и фотографирано на локации Камник и Марков Манастир

Баба 3д Студио и оваа година ќе биде дел од 10тиот Саем за Венчавки каде ќе имате можност да ги договорите за вашиот најубав ден.