Свадбената бајка на кичевчаните Ирена и Марјан

Вистинска бајка беше свадбената прослава на кичевскиот пар Ирена и Марјан. Својата љубов ја крунисаа со брак во ресторанот Милениум.

За прекрасните свадбени спомени засекогаш да останат запомнети се погрижија професионалниот тим на Медија Рекордс

Првиот танц Ирена Марјан -фото Медиа Рекордс
Првиот танц Ирена Марјан -фото Медиа Рекордс

На Ирена и Марјан им ја посакуваме целата радост и среќа на овој свет! Уживајте во галеријата…