Се ожени македонскиот “СУПЕРМЕН”

Пејачот Виктор Апостоловски, кој стана познат по неговото учество во шоуто „Македонски идол“, но и по второто место за минатогодишниот избор за песна за „Евровизија“, се ожени.

Неговата избраничка е Милена, а свадбата ја направија во родната Битола.

На социјалните мрежи пејачот и неговите пријатели споделија дел од атмосферата, свадбената веселба, а во преден план секако беше црвениот олдтајмер со кој младоженецот тргна по невестата.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *