Се омажи внуката на Петре Прличко а Игор Џамбазов и беше(кум), Марија Прличкова кажа Да!

Актерот и шоумен Игор Џамбазов на социјалните мрежи сподели убави вести. Тој ја омажи внуката Марија Прличкова, а за да биде комплетна сликата фалеше единствено неговата сакана Илина.

Марија е правнука на познатиот македонски актер, Петре Прличко, кој бил прв братучед на нејзиниот прадедо. Марија и нејзиниот сакан Емил го кажаа судбоносното „да“, по 7 години врска.