Се омажи Шарлин од групата Тексас, на меден месец во Скопје?!

texas rock star sharleen spiteri inner smile comes out after marry her welsh lover ,celebrity chef bryn williams in his home town of llandymog north wales ¿villagers turned out to wish them well , and guests including stella mc cartney who designed the dress ¿the pair drove off from the 15 century church in chris evans aston martin db9

Шарлин Спитери, пејачката на Тексас се омажи викендов. Нејзин избраник е познатиот готвач Брин Вилијамс со кого се 11 години во врска.

Како што добро знаете на крајот од овој месец Шарлин ни гостува во Скопје, па можеби концертот ќе биде и како прослава на медениот месец.

Честитки за Шерлин (50г) и на 28ми сите на концерт, а предгрупа се нашите Ареа.