Стефанија Кржеска-прекрасна во креација на “Prominent” модел “Amara”

Стефанија Кржеска-саем за венчавки-Проминент-Ивана Николова
Стефанија Кржеска-саем за венчавки-Проминент-Ивана Николова

Прекрасната и шармантна Стефанија Кржеска на саемот за венчавки носеше креација од Атеље “Prominent by Ivana” и изгледаше волшебно. Младата креаторка Ивана Николова-“Prominent” која ни доаѓа од Прилеп беше вистински хит на саемот. Свежината на целата нова колекција беше вистински магнет за идните невести.

Стефанија Кржеска-саем за венчавки-Проминент-Ивана Николова
Стефанија Кржеска-саем за венчавки-Проминент-Ивана Николова
Стефанија Кржеска-саем за венчавки-Проминент-Ивана Николова
Стефанија Кржеска-саем за венчавки-Проминент-Ивана Николова
Стефанија Кржеска-саем за венчавки-Проминент-Ивана Николова
Стефанија Кржеска-саем за венчавки-Проминент-Ивана Николова
Стефанија Кржеска-саем за венчавки-Проминент-Ивана Николова