Тајната Градина на Лили Ход- Колекција венчаници за 2019

Магијата и бајките се реални, и тие постојат во “Тајната градина” на Лихи Ход.

Наполнето со дифенозни слоеви и деликатни украси, колекцијата на венчаници од 2019 година е волшебна ризница на извонредно женски стилови кои ќе бидат неодоливи за бохо-шик и романтични невести.

Вистински тренд на минималистички изглед со впечатливи, модерни детали.