Тајна свадба на Хилари

Хилари Свенк се омажи со својот пријател Филип Шнајдер на тајна свадба во резерватот Санта Луција во Калифорнија.

Двајцата избраа да ја направат  романтичната церемонија во шума, а целиот амбиент беше подреден по нивна желба.44-годишната актерка од “The Boys Do not Cry” беше облечена во фустанот на Атељето  Haier Couture со 6 метри превез и чевли на Кристијан Лоубутин.

До олтарот ја донесе нејзиниот татко– таа ја прекина својата кариера кога тој боледуваше од рак на белите дробови за да се грижи за него.Хилари и претприемачот Филип Шнајдер ја започнаа својата врска во 2016.