Теодора и Стефан -Безвеременска љубов

Безвременска е љубовта-се околу вас се движи,само тие двајца,со погледите еден кон друг посакуваат времето да застане, и-желбата се исполнува.

Не постои ништо друго,туку само нивните неми погледи кои кажуваат повеќе од било што❤💗😍Теодора и Стефан,ви посакувамe од тука до вечноста,вакви погледи и ваква љубов.

Теодора и Стефан

Posted by Showtime-Panajoti on Thursday, November 8, 2018

Ремек дело од фотографот Панајоти Шакаров