Тие што не веруваат во магична љубов, никогаш нема и да ја најдат! Во конкуренција за свадба на годината Татјана и Иван

Кога веруваш во магична љубов и ќе ја најдеш, а тогаш треба да ја земеш покрај себе и да ја задржиш засекогаш.

Татјана и Иван го имаат токму тоа, љубов која е безвременска и исконска. Иван е директор во Нова, а Татјана е менаџер на Жито Пром.

Обожаваат танц, параглајдерство, шетање по далечни дестинации…Спектакуларното запросување се одвиваше токму така, во бескрајот на хоризонтот на небесно синото небо.Свадбената веселба беше гламурозна, а ја прославија во хотелот Мериот.

Прекрасна кореографија за првиот танц, весели гости и совршена атмосфера.

Колку убави спомени од најубавиот ден, совршено одбрани и зачувани преку објективот на феноменалниот профи тим на Баба 3д Студио. Погледнете го видеото и уживајте во секој момент…

Свадба која дефинитвно конкурира за свадба на годдината. Честитки за Татјана и Иван.