Убавата ракометарка и згодниот фудбалер, македонска свадба на месецот!

Случајно се сретнавме, случајно се запознавме, а не случајно се решивме на овој свет ќин…Вистинската љубов не е случајна, таа се гради и создава.

Jasmina i Nikola Wedding House
Jasmina i Nikola Wedding House

Не е доволно само да се љуби, треба да се умее љубовта да се земе во дланките и да се пренесе низ целиот живот. Ова се зборорвите на Јасмина и Никола Трипуновски.

Jasmina i Nikola Wedding House
Jasmina i Nikola Wedding House

Совршен спортски пар Футбал + Ракомет =Љубов Никола е футбалер, а прекрасната Јасмина е ракометарка, својата љубов ја прославија во еден од најубавите свадбени ресторани Wedding House кој е воедно и во сопственост на Никола и неговото семејство.

Jasmina i Nikola Wedding House
Jasmina i Nikola Wedding House

За прекрасниот изглед на Јасмина се погрижи феноменалната Пепика Јованова- Пепика Атеље, а за мејк ап студио Сејменивски.

Jasmina vo kreacija na Pepika Atelier
Jasmina vo kreacija na Pepika Atelier