Уметноста на создавање на совршена венчаница!!!

Модната куќа “Галија Лахав” ја унапредува уметноста на создавање накит, венчаници и вечерни тоалети по нарачка.

Со познатите илузии на брендот, каскадните здолништа со свилен материјал, ексклузивни мешани ткаенини и уметноста на контурите на телото, Галија Лахав создаде бренд, кој е име во модната индустрија.

Рачно изработени од страна на врвните шивачки во TLV, со користење на најдобрите и најиновативни техники за шиење.

Еве неколку венчаници правени по нарачка кои не се дел од последната колекција.