Уникатни детали, накит и свадбени украси за коса!!!

При подготовките за свадбениот дел секако најваќен момент е изборот на венчаница. Но таа не е комплетна доколку накитот, украсите за коса и оние уникатни детали не се совршени.

Барајки соодветна инспирација за вас денес ви препорачуваме да погледнете дел од врвната модна колекција токму на вакви детали од нашата модна креаторка Биљана Каран.

Секако познато име на македонската модна сцена но и многу подалеку. Уникатноста е нејзината главна одлика, па доколку и вие сакате да бидете уникатна ќе имате во што да уживате.

Ова е само дел од богатиот асортиман за повеќе посетете ја нејзината веб страна