Фотографии и видео од свадбата на пејачот Јоце Панов

Пејачот Јоце Панов (36) по 10 годишна врска се ожени со Марина Нацевска. Свадбената веселба беше во ресторанот „Ла Тана“ во Скопје.

Цела естрада му дојде на свадбатѕ, сите запеале ама сепак, главен за забавата на гостите бил фолк пејачот Благоја Грујовски. За младенците имало и огномет, како колуминација на свадбената журка.

За свадбата Јоце ја искористи една од своите омилени песни „Данас је љубав побједила“, чиј спот изработен од кадри од венчавката беше прикажан на савата свечена забава пред присутните гости, за подоцна да се најде и на социјалните мрежи и интернет каналот Јутјуб.