CANCELED!!!11ти Саем за Венчавки Март 2022

vedrana
Со голема гордост и радост ви најавуваме дека 11тиот саем за венчавки е закажан за втората половина на месец март, а традиционално ќе се одржи во х.Александар Палас. За пријава за учество на саемот пишете ни на contact@vobelo.mk или на vobelo.com@gmail.com
Емилија Розман-Саем за Венчавки-Антонија Ристовска