4 години Атеље Пепика-Pre Collection Simple White

simple white by pepika
simple white by pepika

4 години од отворањето на Пепика Атеље, стотици задоволни невести и безброј насмевки кои искрено кажаа благодарам за остварувањето на сонот.

simple white by pepika
simple white by pepika

Професионалност и талент

Иако млада креаторката Пепика Јованова е совршен пример како се станува успешна жена. Комплетна посветеност, несомнено огромен талент и професионалност тоа се главните нејзини карактеристики.

simple white by pepika
simple white by pepika

Simple White-pre collection2019

Новата колекција наречена Simple White е сигурно нешто што ќе биде главен избор на невестите во 2019 година.

simple white by pepika
simple white by pepika

Како заштитно лице на оваа колекција се појавува прекрасната Ведрана, а целата колекција ќе имате можност да ја видите на саемот за венчавки 22-24 февруар Х.Александар Палас.

Од се срце честитки за четвртиот роденден на Пепика Атеље и посакуваме успех и уште безброј задоволни невести. А вие уживајте во фото сесијата и видеото од Simple White.