Новата колекција на венчаници од дизајнерката Антонија Ристовска за 2022

Антонија Ристевска

Секогаш нова, а воедно препознатлива по својот стил Анонија Ристовска очигледно и оваа година ќе биде вистински хит помеѓу идните невести. Еве мала најава на нејзината нова колекција, а целата колекција ќе можете да ја видите на саемот за венчавки Антонија Ристевска Антонија 2022 Антонија 2022