Атеље-Жана со новата колекција венчаници на “Wedding Expo 22”

Анѓела Јакимовска Атеље Жана
Анѓела Јакимовска Атеље Жана
  • Особена чест ни е што и оваа година саемот за венчавки ќе биде побогат во својата понуда со учеството на Атеље Жана. Долгогодишната традиција во дизајнирањето на венчаници и свечени тоалети ги воздигна во еден од најпосакуваните брендови во Македонија. Големиот број на задоволни невести и пратењето на светските трендови во креирањето не прават нестрпливи во очекувањето на новата колекција.
  • На последниот Wedding Expo  креацијата која ја носеше водителката и манекенка Анѓела Јакимовска беше една од најзабележителните венчаници на отворањето. Во очекување што ново ќе ни донесат на саемот во март 25-27 еве неколку фотографија од вистински невести во креации на Атеље Жана