САЕМ

canceled

Саемот за венчавки традиционално и оваа година ќе се одржи во хотелот Александар Палас во периодот од 25 до 27 март. На саемот ќе има над 50 изложувачи од сите категории кои се неопходни за организирање на свадбениот ден. Венчаници, свадбени кондури, накит и аксесоари Веруваме дека изборот на венчаница е една од најголемите грижи …

canceled Read More »

Заштедете во организацијата на свадбениот ден и до 50%

Свадбата е среќен и преубав ден, но секако и голем финасиски товар на семејството. Се со цел да заштедите што е можно повеќе нашиот магазин минатата година за прв пат ја промовираше таканаречената шопинг картичка Во Бело. Кажи Да! Со оваа шопинг картичка вие ќе имате можност кај 50тина изложувачи на предстојниот саем да добиете …

Заштедете во организацијата на свадбениот ден и до 50% Read More »