Магазинот за култура на венчавки Во Бело ве поканува на 10тиот Саем за венчавки...

Јубилејниот 10ти “Wedding Weekend” “Wedding Expo” или Саем за венчавки и оваа година традиционално ќе се одржи во хотел Александар Палас од 21 до 23 Февруар. wedding expo 20'

Trend Event&Wedding Centar 070 277 137

Повелете на вашата совршена свадба! Резервирајте термин и уживајте во прекрасниот амбиент и докажано врвната услуга 070 277 137

Ремек дело на свадбената кинематографија Баба 3д Студио

Баба 3д Студио тел. 078 245 137 https://vimeo.com/329286297

Кога фантазијата ќе заживее во реалноста! White Angels со нови колекции на венчаници достапни...

"Фантазијата ја исполнува реалноста". Во нашиот изложбен салон во центарот на Солун можете да најдете повеќе од 60 BRAND NEW Ready to Wear дизајни од италијански и шпански дизајнери. Нашата цел е...