Mладоженец се нашол во непријатна ситуација откако неговиот шеф побарал да ја запроси својата девојка на нивната свадба

  • Идниот младоженец се нашол во непријатна ситуација откако неговиот шеф побарал да ја запроси својата девојка на нивната свадба.

Младоженецот(24) знае колку неговата свршеница мрази кога луѓето прават такви работи, но решил да не ја прашува, бидејќи мислел дека таа може да се согласи и против нејзината желба, само за да ги направи сите среќни. Меѓутоа, кога му кажал на својот шеф не, тој се налутил и го обвинил дека „веќе уште сега и угодува на својата идна сопруга“ и предупредил дека тоа „ќе се влоши“ откако ќе се венчаат. Сега, човекот се чувствува непријатно, не сакајќи да ја доведе својата идна сопруга во тешка ситуација, но и да не си го отежнува животот на работа.“ Се венчам за две недели и го поканив мојот шеф на свадба. Вчера ме замоли да и кажам на жена ми да и го даде букетот на неговата девојка – која е една од деверушите – наместо да го фрли во воздух, а потоа ќе ја запроси“, напиша идниот младоженец,.

  • Работата е што јас можам да се прилагодам на  ова, но пред неколку години, мојата свршеница погледна едно од ваквите видеа на Фејсбук и рече: „Ова е лошо. Луѓето дури и не треба да бараат од невестата да помогне во тоа и да ја стават во дилема.’
  • Каков е вашиот став и што би сториле доколку ви побараат вакво нешто?
  • повеќе интересни стории