CANCELED!!!”Save the Date” 25до27 март 22 ќе се одржи “Wedding Expo” -Саем за Венчавки во Х. Александар Палас

Под мотото “Љубовта не е одложена” од 25 до 27 март ќе се одржи 11тиот саем за венчавки “Wedding Expo” во организација на магазинот “Во Бело” . Традиционално домаќин на саемот ќе биде хотелот Александар Палас каде на повеќе од 2500м2, 40тина изложувачи ќе ги претстават модните трендови за свадбите во 2022год. Прогарамата на саемот ќе биде во склоп со актуелната ситуација со пандемијата, а ќе се почитуваат и сите протоколи кои ќе важат во тој момент. Пријавувањето за учество како изложувач можете да го сторите преку нашиот мејл contact@vobelo.mk vobelo.com@gmail.com

wedding Expo
wedding Expo