Свадбен пар на месецот, Долорес и Петар! Љубовта се роди во Австралија но татковината и семејството победија

Свадба на месецот! Се запознаваат во Перт, Австралија каде што Долорес живеела, а Петар бил турист и уште од првиот момент било како да се знаат цел живот. По неколку години во врска на далечина, и скоро две години заедничко живеење во Австралија, двајцата се одлучуваат да се вратат во Македонија и да бидат блиску …

Свадбен пар на месецот, Долорес и Петар! Љубовта се роди во Австралија но татковината и семејството победија Read More »