свадба

Свадба која ќе се помни за навек!!!

Дупло помножено со дупло=огромна среќа. Ретко се случува но еве и тоа не снајде, свадба на двајца близнаци со две близнакињи. Ова се браќата близнаци Џош и Џереми Сајлерс кои им предложија брак на идентичните сестри близначки Бретања и Бријана Дин на 2-ри февруари (или 2.2), а се венчаа на заедничка церемонија во 2018. година. …

Свадба која ќе се помни за навек!!! Read More »

За кого се прави свадба? Младите или Родителите?

За кого се прави свадбата? За вас или вашите родители? Венчавката Е Единствената Претстава Во Која Статистите Се еднакво Важни Како И Главните Актери Збор два од уредникот за вашата венчавка и вашето семејство… Зборовите од насловот ги напиша мојот татко, сеќавајки се на текстот од нашите покани за свадба. И додека го вртам филмот …

За кого се прави свадба? Младите или Родителите? Read More »

Ина се прости од моминското презиме, а вие?

Од Дневникот На Идна Невеста-Збогум Презиме! Искрено И Вистинито од пенкалото на Ина Дилемата на идните невести-моето, твоето или двете? Од дневникот! Никогаш не размислував на темата што ќе правам со презимето кога ќе се омажам. Кога бев мала, баш и не си го сакав името па ни презимето иако беа кратки и невобичаени за …

Ина се прости од моминското презиме, а вие? Read More »

Денот кога ќерка ми се мажеше…Или кога татко ти е балканец

Познато е дека секоја девојка сонува за денот на свадбата уште од мала, но тоа не е промена само за неа туку и за нејзиното семејство. Денот кога ќерка ми се мажеше.. Емир Тица од Травник на денот на свадбата на неговата ќерка и напишал писмо во кое ги објаснува чувствата кои го облеале во …

Денот кога ќерка ми се мажеше…Или кога татко ти е балканец Read More »