saem

Кога ви треба совршена венчаница! Нашите саемски изложувачи, наша гордост Атеље Жана!

Совршена венчаница за совршен ден се бира кај совршен дизајнер! Атељето Жана е со сигурност едно од првите места каде идните невести ја бараат својата венчаница. Новата колекција на венчаници ќе биде дел од “Wedding Expo Skopje” , а дизајнерките Марија и Анкица ќе бидат со вас за да ви помогнат со совети при изборот …

Кога ви треба совршена венчаница! Нашите саемски изложувачи, наша гордост Атеље Жана! Read More »

Горди на нашите саемски изложувачи “Nena Koneli” на “Wedding Expo Skopje”

Една од најбараните македонски дизајнерки за венчаници и свечени тоалети е Нена Конели. Позната по исклучителната креативност и квалитет дизајнерката Конели е прв избор на многу невести. Нејзината најнова колекција на венчаници и свечени толаети ќе биде претставена на предстојниот саем за венчавки “Wedding Expo Skopje” 10-12 март во х. Александар Палас . Горди на …

Горди на нашите саемски изложувачи “Nena Koneli” на “Wedding Expo Skopje” Read More »

Горди на нашите саемски изложувачи “White Angels” на “Wedding Expo Skopje”. Eксклузивниот европски застапник на “Monica Loretti” “Angela Bianca” “Daniela Di Marino”

White Angels е еден од најпрестижните регионални и европски брендови за венчаници и свечени тоалети. Идните невести, а посебно оние кои ќе го посетат саемот за венчавки од 10-12 март, ќе имаат можност одблиску да ги видат-пробаат новите колекции на венчаници од врвни европски брендови, а воедно и директно да се консултираат со Zoe која …

Горди на нашите саемски изложувачи “White Angels” на “Wedding Expo Skopje”. Eксклузивниот европски застапник на “Monica Loretti” “Angela Bianca” “Daniela Di Marino” Read More »

Нова колекција на венчаници за 2023

Најголемиот избор на венчаници кај нас е Саемот за венчавки 10-12 март 2023, каде свое учество ќе земат најдобрите македонски но и европски дизајнери. Во меѓувреме за ваша инспирација ви ги претставуваме венчаниците од брендот “Berta” за 2023. Нивнната ревија беше на почетокот на октомври.