saem

Пепика Атеље со нова колекција на венчаници за 2022

Познатата модна дизајнерка Пепика  веќе ја подготвува новата колекција на венчаници за 2022 год. Како што наговестуваат фотографиите колекцијата ќе биде полн погодок. Саемот за венчавки 22 ќе биде одлично место каде ќе можете да ја видите целата колекција, а воедно и да добиете директен совет од самата дизајнерка. Дотогаш еве само неколку фотки од …

Пепика Атеље со нова колекција на венчаници за 2022 Read More »