УБАВИНА И СТИЛ

Свадба на неделата, Елена и Тирче

Прекрасни љубовни приказни не се случуваат само на филмското платно, туку и во секојдневниот живот на обичните луѓе. Доказ за тоа е и оваа љубов на Елена и Тирче започната пред 10 години, а...

Горди на нашите саемски изложувачи “Atelier Sonya”

Горди на нашите саемски изложувачи "Atelier Sonya" е наш редовен изложувач и секогаш е најбарана кај вистинските невести. Долгогодишното искуство и несомнениот квалитет е нешто што невестите знаат да го почитуваат па токму затоа...

Венчаница на денот, за ваша инспирација

Венчаница на денот по наш избор, а за ваша инспирација. Најголем избор на венчаници, свечени тоалети и машки свечени костуми на претстојниот Саем за венчавки "Wedding Expo Skopje"

Од светските модни писти на македонскиот саем за венчавки! Monsolo Couture на Wedding Expo...

Светско а наше! Запознајте го македонскиот бренд за венчаници Монсоло, кој веќе 3 години успешно работи за американскиот пазар, поради големата заинтерестираност од оваа година нивните вечаници ќе им бидат достапни и на македонските...

Само за модерни невести “Сéleste” Горди на нашите саемски изложувачи!

Сéleste е магичниот прав кој ја подига забавата на друго ниво, the final touch или јаготката на шлагот, токму она што им е потребно на сите кои размислуваат за свадба или имаат функција на...

Една тотално поинаква свадба или само за ептен смелите младенци

Кога зборуваме за свадба, сите имаме свои сопствени замисли како таа треба да изгледа и каква треба да биде. Некои се посмели, а некои строго класични, но она што е најважно е декеа сите...

Свадбен пар на месецот, Долорес и Петар! Љубовта се роди во Австралија но татковината...

Свадба на месецот! Се запознаваат во Перт, Австралија каде што Долорес живеела, а Петар бил турист и уште од првиот момент било како да се знаат цел живот. По неколку години во врска на...

Кога ви треба совршена венчаница! Нашите саемски изложувачи, наша гордост Атеље Жана!

Совршена венчаница за совршен ден се бира кај совршен дизајнер! Атељето Жана е со сигурност едно од првите места каде идните невести ја бараат својата венчаница. Новата колекција на венчаници ќе биде дел од...

ПЛАНИРАЊЕ И СОВЕТИ

АРХИВА НА САЕМИ

Свадба на неделата, Елена и Тирче

Прекрасни љубовни приказни не се случуваат само на филмското платно, туку и во секојдневниот живот на обичните луѓе. Доказ за тоа е и оваа...

Горди на нашите саемски изложувачи “Atelier Sonya”

Горди на нашите саемски изложувачи "Atelier Sonya" е наш редовен изложувач и секогаш е најбарана кај вистинските невести. Долгогодишното искуство и несомнениот квалитет е...

Венчаница на денот, за ваша инспирација

Венчаница на денот по наш избор, а за ваша инспирација. Најголем избор на венчаници, свечени тоалети и машки свечени костуми на претстојниот Саем за...

Од светските модни писти на македонскиот саем за венчавки! Monsolo Couture на Wedding Expo...

Светско а наше! Запознајте го македонскиот бренд за венчаници Монсоло, кој веќе 3 години успешно работи за американскиот пазар, поради големата заинтерестираност од оваа...