Дојде пред олтарот и и кажа Не

Можете ли да го замислите тој кошмар: стоите пред олтар со човекот на својот живот, и кога вашиот партнер го прашуваат дали се согласува на брак со вас, тој се повлекува без предупредување. Овој кошмар речиси стана реалност за Венди, убава невеста, кога нејзиниот свршеник Пал на прашањето дали ја зема за жена, тој вели „не“.

Сите очекуваа Пол едноставно да одговори со „да” и да продолжи церемонијата, но наместо тоа, тој ја гледаше својата невеста со солзи во очите и рече дека не може тоа да го вети.

Кога објасни зошто, сите присутни почнаа да плачат.

Пол и Венди имале многу посебен однос од самиот почеток. Тие споделиле многу среќни спомени и ги изградиле своите животи еден покрај друг. Пол од самиот почеток знаел дека таа ќе биде негова сопруга.

Како свадбата се приближила, П0л сфатил дека нешто не е во ред. Тој не сакал Венди да биде само негова „законска сопруга”, бидејќи му значела многу повеќе од тоа. Таа била неговиот свет.

Поради тоа, тој имаше нешто посебно на ум додека стоеја ред олтарот.

Иако се обиде да се воздржи, солзите почнаа самите да течат почна да објаснува зошто рекол не.

Венди стоеше до него и му помогна да каже сè што сака, со насмевка и многу трпение.

Врз основа на снимката, можеме да заклучиме дека тие се создадени еден по друг.