April 23, 2024

Водителката најпрво се појави во прекрасна нежна венчаница, за потоа да облече кратка мини венчаница во која изгледаше навистина преубаво.

Еве ги првичните фотографии од нивната свадба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *