Кога фантазијата ќе заживее во реалноста! White Angels со нови колекции на венчаници достапни за вас!

“Фантазијата ја исполнува реалноста”. Во нашиот изложбен салон во центарот на Солун можете да најдете повеќе од 60 BRAND NEW Ready to Wear дизајни од италијански и шпански дизајнери. Нашата цел е да ги направиме невестите да се чувствуваат убави и уникатни, така што нашата мисија е да ги понудиме само најдобрите дизајни. Нашата продавница е официјален претставник на брендови Ману Гарсија, Валерио Луна, Моника Лорети и Даниела Ди Марино за Грција, Балканот и Кипар. Запознајте се со нас во Proxenou Koromila 36, 2-ри кат, во центарот на Солун. САМО СО ИЗВЕСТУВАЊЕ. Нашиот Вибер е 0030-6987-797228. Или посетете ја нашата страница на “Фејсбук” “whiteangels.gr” или инстаграм профилот “whiteangels.gr”. Со задоволство чекаме да не посетите, па да ви понудиме само најдобрите … од најдобрите!