Свадбен декор од бајките за Ана и Кирил! Гламур достоен за холивудска свадба од Импакт груп

Веќе објавивме мал текст (link)за прекрасниот изглед на Ана и нејзиниот избраник Кирил, во овој продолжеток ќе можете да уживате во декорот на нивната свадба, вистинско ремек дело на Импакт Груп од Охрид. Браво за декорацијата