Трамп ја омажи својата ќерка Тифани (фото-видео)

Тифани Трамп, се омажи за бизнисменот и милијардер со либанско потекло Мајкл Булос. На фотографиите и видеата кои се веќе објавени, можете да го видите не само првиот танц на парот, туку и возбудливиот момент во кој Доналд Трамп ја придружува својата ќерка до олтарот, поставен во паркот на вилата Мар-а-Лаго, истото место кое во август го пребаруваше ФБИ.

Тифани е ќерка на Доналд Трамп од неговата втора сопруга Марла Мејплс. Посебен момент на мечерта беше мигот кога Трамп нежно танцува со Меланија, и ѝ шепоти на уво и ја бакнува, на мелодијата на „Странци во ноќта“ на Френк Синатра.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *