СОВЕТИ

Ако не сакаш свадба, направи журка!

Успешните врски не зависат од тоа дека и двајцата ќе ги сакате истите работи. Тоа што ги мразите истите работи е многу поважно. Значи, ако и на двајцата стомаците ви се вртат само со спомнување на третокласна свадбена група и торта со нивоа, можеби класичната свадба не е најдобрата идеја за вас. Но, вие не …

Ако не сакаш свадба, направи журка! Read More »

Најдобрите дизајни на венчални нокти што треба да се земат предвид.

На списокот за проверка на убавината за денот на вашата свадба, ноктите имаат тенденција да бидат последниот приоритет – затоа што, навистина, колку изгледот на ноктите навистина може да биде важен меѓу сите други обврски? Но, како ентузијасти за нокти, ние сме тука да потврдиме дека вистинскиот дизајн на венчални нокти може да ја направи …

Најдобрите дизајни на венчални нокти што треба да се земат предвид. Read More »

Танчевски

Свадбени покани, трендови за 2024

Свадбените покани се еден од најбитните сегменти неопходни за свадбената церемонија. Преку нив го остварувате првиот контакт со гостите кои ќе ја имаат честа заедно со вас да го прослават вашиот најубав ден. Токму поради тоа треба внимателно да ги одберете и секако навремено да ги диструбирате до гостите. Најсигурен избор секогаш е професионалниот тим …

Свадбени покани, трендови за 2024 Read More »

“7even Weddings&Events” го прослави првиот роденден-Најпоскауваното место за правење свадби во Штип

Среќен Роденден „7even weddings&events“! Нека се кренат чашите за живот исполнет со убавина Колку вљубени рекле „да“, колку ли само се заколнале на вечност во ресторанот „7even weddings&events“? И убаво е кога се слави љубовта, уште поубаво ако се слави и роденден. Е да, „7even weddings&events“ во Штип го прослави првиот роденден, година на предизвици, …

“7even Weddings&Events” го прослави првиот роденден-Најпоскауваното место за правење свадби во Штип Read More »

Брак на прв поглед? Има ли шанси да успее?

Знаете како зборуваат по филмовите “па што ако не се знаеме доволно, цел живот е пред нас” но по се изгледа не мислат така само сценаристите на филмовите. Шансите за опстанок на брачната заедница не лежат во тоа колку време сте поминале пред тоа заедно ниту во силните емоции туку во тоа колку сте спремни …

Брак на прв поглед? Има ли шанси да успее? Read More »