Венчаница на денот!

За ваша инспирација венчаница по наш избор

Венчаници инспирирани од оригами

Новата колкеција на Матан Шакид инспирација од древната вештина Оригами

Сосема поинакви венчаници

Студиото Еши: Инспириран од различни култури, дизајнерот носи живот и приказна за секоја креација. Еве неколку за ваша инспирација...

Актерот Двејн Џонсон конечно со брачен завет и мала но слатка свадба

Инаку, тој и Лорен се заедно од 2007 година, а ги имаат и ќерките Тиана (1) и Јасмин(3). Џонсон има уште една ќерка, Симон (18) со поранешната сопруга и бизнис партнер, Дени...

Задржете го здивот пред да ја погледнете колекцијата на венчаници од Дрор Контенто за...

Започна како мало студио во стан пред 6 години, а сега е на врвот на најбараните креатори за венчаници. Израелскиот креатор Дрор Контенто со новата колекција ‘Desert Spirits’ не освои и нас.

Венчаница на денот, за ваша инспирација

Од новата колекција на Jiouli Wedding Couture

Машки свадбени одела

Совршено одело за младоженец На секоја свадба главна е невестата и нејзиниот изглед, а младоженецот е тој што ја дополнува и го прави истиот целосен.

Венчаница на денот, за ваша инспирација

Денес изборот за венчаница на денот е од колекцијата за 2020 година од дизајнерот Morilee Paoletta. Префинето, нежно и софистицирано.

Венчаница на денот, за ваша инспирација

Денешен избор за ваша инспирација е венчаница од Оскар де ла Рента