СТИЛ

Венчаница на денот-совршенство од Монсоло Коутуре

Денешниот избор за венчаница на денот е од нашите изложувачи Монсоло Коутуре, на саемот за венчавки од 10-12 март во х. Александар Палас ќе имате можност да ја видите целата нова колекција од овој светски бренд.

Врвната македонска дизајнерка Моника Коцарева со нова колекција на венчаници на 11от Саем за Венчавки “Wedding Expo Skopje”

Врвната македонска дизајнерка Моника Коцарева(Атеље Коварева) својата нова колекција на венчаници и свечени тоалет ќе ја претстави на саемот за венчавки Wedding Expo Skopje од 10-12 март во х.Александар Палас. Моделите на ова престижно атеље се едни од најбараните на нашиот пазар, па така бројни невести гордо го прославија најубавиот ден токму во нејзини модели. …

Врвната македонска дизајнерка Моника Коцарева со нова колекција на венчаници на 11от Саем за Венчавки “Wedding Expo Skopje” Read More »

Горди на нашите саемски изложувачи “Atelier Sonya”

Горди на нашите саемски изложувачи “Atelier Sonya” е наш редовен изложувач и секогаш е најбарана кај вистинските невести. Долгогодишното искуство и несомнениот квалитет е нешто што невестите знаат да го почитуваат па токму затоа се и меѓу најбараните дизајнери на венчаници. Еве неколку фотографии од вистински невести на Соња Гроздановска…

Од светските модни писти на македонскиот саем за венчавки! Monsolo Couture на Wedding Expo во Скопје!

Светско а наше! Запознајте го македонскиот бренд за венчаници Монсоло, кој веќе 3 години успешно работи за американскиот пазар, поради големата заинтерестираност од оваа година нивните вечаници ќе им бидат достапни и на македонските невести. Модерни и традиционални модели испреплетени со уникатниот стил на дизајнерката Моника.Нивната нова колекција ќе ја претстават на престојниот саем за …

Од светските модни писти на македонскиот саем за венчавки! Monsolo Couture на Wedding Expo во Скопје! Read More »