Викторија Јаначковиќ ни покажа каков накит треба да носат невестите-Адор Голд

Викторија јаначковиќ-аем за венчавки-Адор Голд
Викторија јаначковиќ-аем за венчавки-Адор Голд

Посетителите на Саемот за венчавки, трета година по ред можеа да ги најдат вистинските бурми за нив, благодарение на Ador Gold. Викторија Јаначковиќ како нивни модел ни го донесе светот на гламурот и убавиот накит со посебен акцент на неветинкиот накит.

Викторија јаначковиќ-аем за венчавки-Адор Голд
Викторија јаначковиќ-аем за венчавки-Адор Голд

Прекрасна, насмеана и шармантна Викторија блескаше, а тимот на Адор Голд професионално и со беспрекорна трпеливост на многуте идни младенци им презентираа накит за сечиј вкус. Честитки за профеионалноста на Адор Голд и прекрасната Викторија

Викторија јаначковиќ-аем за венчавки-Адор Голд
Викторија јаначковиќ-аем за венчавки-Адор Голд
Викторија јаначковиќ-аем за венчавки-Адор Голд
Викторија јаначковиќ-аем за венчавки-Адор Голд
Викторија јаначковиќ-аем за венчавки-Адор Голд
Викторија јаначковиќ-аем за венчавки-Адор Голд