June 18, 2024

Дизајнерот кој ги облекува познатите балкански ѕвезди како Лепа Брена, Анастасија Ражњатовиќ, Сека Алексиќ, Јелена Гавриловиќ и мн. други Предраг Дјукниќ -Дјук својата најнова колекција на венчаници и свечени тоалети ќе ја претстави на 11тиот Саем за Венчавки Wedding Expo Skopje 23. Нашите идни невести ќе имаат можност да одберат некоја од неговите креации за својот свадбен ден. Еве мало интро за она што можат да го очекуваат нашите девојки од овој врвен дизајнер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *