Елеонора Миљковиќ, грациозна и ултра модерна невеста, во креација на модната куќа Елена Лука

Елеонора Миљковиќ-Саем за венчавки-Елена Лука
Елеонора Миљковиќ-Саем за венчавки-Елена Лука

Познатата инфлуенсерка Елеонора Миљковиќ совршено се снајде во улогата на грациозна невеста во креација на модната куќа Елена Лука. Прекрасната венчаница и преубавата Елеонора беше со огромен аплауз дочекана на модната писта.

Елеонора Миљковиќ-Саем за венчавки-Елена Лука
Елеонора Миљковиќ-Саем за венчавки-Елена Лука

Венчаницата беше дел од новата колекција од Елена Лука, а посетителите како едвај да дочекаа да ја погледнат целата колекција која ексклузивно беше претставена на саемот.

Елеонора Миљковиќ-Саем за венчавки-Елена Лука
Елеонора Миљковиќ-Саем за венчавки-Елена Лука

Гламурозниот изглед на нивниот штанд и големиот избор на венчаници привлекоа многу идни невести токму таму да и кажат Да на својата венчаница.

Елеонора Миљковиќ-Саем за венчавки-Елена Лука
Елеонора Миљковиќ-Саем за венчавки-Елена Лука
Елеонора Миљковиќ-Саем за венчавки-Елена Лука
Елеонора Миљковиќ-Саем за венчавки-Елена Лука
Елеонора Миљковиќ-Саем за венчавки-Елена Лука
Елеонора Миљковиќ-Саем за венчавки-Елена Лука