Идните невести со посебен третман на “Wedding Expo Skopje”, за вистинско кралско искуство “The Spa-For royal experience”

Оваа година дел од Wedding Expo ќе биде TheSpa – For royal experience – СПА салон за убавина создаден за вистинско релаксирачко искуство.
Место во центарот на градот кое постои за совршено бегство од напорното секојдневие и чиј тим целосно се посветува на своите клиенти за да добијат уникатно искуство какво што всушност и заслужуваат.

Ќе имате можност да се запознаете со тимот, сертифициран физиотерапевт и професионален козметичар кои се грижат да добиете врвен професионален третман и нега која Ви е потребна.

На овој саем ќе имате ексклузивна можност за уплати за:
✔️Пакети за невести
✔️Ваучери
✔️Промотивни пакети
✔️Можност на лице место да добиете анализа за состојбата на кожата со една од најсовремените професионални камери – анализатор на кожа од ANESI
Professional со која се врши прецизно мерење на хидратација, еластичност, пигментација, чувствителност, маснотија и длабочина на брчки.
▪️Со помош на истата секој клиент ќе добие препорака за користење на производи за соодветна домашна нега (рутина) и можност да ги набавите сите професионални производи во истиот момент.
-Можност за консултација со наше стручно лице -физиотерапевт за намалување на килограми,целулит и обликување на телото.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *