Како до совршен стил за свадбениот ден

Совршен стил за свадбениот ден! Еден од најпознатите брендови во светот на венчаниците секако е “Monica Loretti” , а ние имаме исклучителна среќа токму овој бренд да го имаме на 11от саем за венчавки како изложувач. White Angels како ексклузивен застапник на овој но и неколку други познати дизајнери ќе ни ја донесе најновата колекција на венчаници, а еве како треба една нивна невеста да изгледа во текот на најубавиот ден.