March 2, 2024

Прекрасната Марјана Станојковска блескаше на ревијата “Познатите во венчаници” на саемот за венчавки. Таа беше облечена во венчаница од новата колекција на светски популарниот бренд “Monica Loretti”. Овој бренд кај нас можете да го најдете во атељето на “White Angels” кој се директни застапници на брендовите како Daniela di Marino, Angela Bianca, Monica Loretti…Локацијата на атељето е во населбата К. Вода во зградата Flatiron.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *